STUDIO VI.X

VI is het Zweedse woord voor ‘wij’, X staat voor ‘meer’; samen meer plezier.

StudioVIX ontwerpt, produceert en biedt aan interieurproducten die het samen werken en samen zijn leuker maken. Wij doen dit voor ons eigen label en voor anderen. Van idee tot een product of geheel interieur, ontwerpen.

Wie bieden aan studio-interieurobjecten,
maar zijn ook graag jouw studio-maatje
om er samen iets moois en leuks van te maken,
om heel lang trots op te zijn.

Wie zijn wij

Wij zijn nieuwsgierige en gepassioneerde ontwerpers.

Al meer dan 250 producten hebben we gerealiseerd, waarvan verschillende internationaal geprezen zijn met design awards (waaronder IF, Red Dot).

We hebben gewerkt voor grote organisaties (zoals Philips, SAMAS/AHREND) en hebben het product-portfolio van het bedrijf JOOLZ van start-up tot een internationaal designmerk mogen vormgeven.

In onze ontwerpen besteden we veel aandacht aan de gebruiker, het milieu, het merk. We willen alle zintuigen positief verblijden.

Meer dan 75 publicaties over product- en interieurontwerp zijn van ons verschenen in befaamde product- en interieur-design vakbladen, enkele hiervan vindt u op onze STORIES pagina.

Een mooi ontwerp voelt op alle vlakken duurzaam goed, zij komt tot stand vanuit een goed verhaal en laat dat verhaal verder leven.

PortfolioPublicaties

Studio maatjes

Veel aandacht besteden we aan het uiterlijk, afwerking en kwaliteit, want:

schoonheid verleidt
om er in alle rust naar te kijken
om er mee te interacteren
om jou te verleiden
en te verblijden
om het mooiste
van jezelf te laten zien.

Bio-Circulaire

We hebben een grote liefde voor de natuur, zij is ongelooflijk mooi en knap ontworpen. Zoals de natuur willen ook wij circulair georganiseerd zijn, circulair ontwerpen.

En het liefst bevinden wij ons in de natuur, zij biedt inspiratie, rust en geeft energie. Daarom bieden wij een familie aan producten die je al beeldend in de natuur zetten.

Design-LAB

Studio-maatjes zijn ook wij.

Mocht u met ons willen ontwerpen – uw werk- of leeromgeving willen inrichten of van een mooi meubelontwerp willen voorzien- dan gaan we graag met u co-creeëren van idee tot opgeleverd ontwerp.

Gepassioneerd

Mogen we jou één van onze producten -Studio-maatjes- bieden,
dan wel jouw Studio-maatje zijn -zijnde ervaren product- & interieurontwerpers- neem dan contact met ons op.

Contact details