STUDIO VI.X

VI = wij, samen maken X meer innovatie plezier.

We ontwerpen, ontwikkelen en brengen aan de man ‘studio-maatjes’   die je verleiden om naar ze te kijken, tot een fijne sociale interactie, tot meer werk- & leer-plezier.

Ons Design LAB bestaat uit ervaren design professionals die ook graag jouw studio maatjes zijn!

Wie zijn wij

Wij zijn nieuwsgierige en gepassioneerde ontwerpers, ontwikkelaars, ontwerpstrategen en coaches.

Al heel wat ontwerpen hebben we gemaakt en internationaal aangeboden. Van de meer dan 250 producten die we hebben gerealiseerd zijn verschillende internationaal geprezen met design awards (waaronder IF, Red Dot). We hebben gewerkt voor grote organisaties (zoals Philips, SAMAS/AHREND) en hebben kleine organisaties, waaronder JOOLZ vanaf hun prille begin, grootgebracht.

Wat ons drijft en wat we vooral leuk vinden is het creëren van positieve interacties tussen mensen, producten en hun omgeving.

We delen graag kennis om de ontwerpsector te ontwikkelen. We geven trainingen in ontwerpen. Meer dan 75 publicaties over product- en interieurontwerp zijn van ons verschenen in befaamde product- en interieur-design vakbladen. We denken en ontwerpen ook graag met u mee. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op voor:

  • Maatwerk ontwerpopdrachten van A tot Z (interieur-objecten)
  • Design Identity; Customer experience
  • Design strategie ( Interieur-strategie)
PortfolioPublicaties

Studio maatjes

Vanuit eigen en breed vernomen behoeften maken we ‘studio maatjes’, interieurproducten die interacties stimuleren. Maatjes voor ons en voor anderen om mee te interacteren. We gaan een hele familie aan studio maatjes maken om steeds meer werk- & leer- plezier te creëren.

Ons uitgangspunt bij het ontwerpen van deze producten is dat zij je vitaliseren, je verleiden samen te interacteren en een duurzaam gezonde werk- en leeromgeving waarborgen.

Bio-Circulaire

We hebben een grote liefde voor de natuur, zij is ongelooflijk mooi ontworpen; in haar esthetica, in haar constructies, in haar systemen. Zoals de natuur willen ook wij circulair georganiseerd zijn, circulair ontwerpen.

Design-LAB

Studio-maatjes zijn ook wij.

We werken graag samen, en brengen graag onze innovatie ervaringen in om samen meer innovatie plezier te creëren.

Gepassioneerd

Wij ontwerpen vanuit passie, daadkracht, inzicht en een met enorme dosis aan ervaring en kennis.

Contact details