3D studio tools

StudioVIX 3D ( DWG) files direct downloaden

en/of maak gebruik van de verbluffende presentatie mogelijkheden van pCon:

pCon

Om snel een mooi en realistische beeld te creëren met de juiste boodschap zijn de pCon tools ontzettend handig. Met de gebruiksvriendelijke en intuïtieve tools van pCon kan u de VIXproducten op een professionele wijze in projecten aan klanten voorstellen: pCon.planner, pCon.box en pCon.facts.

pCon.planner

Met het 3D-interieur programma pCon.planner kan je snel de StudioVIX producten 360 bekijken, weergeven en in een ruimte plaatsen. Vanuit elke hoek zijn van de VIX producten realistische afbeeldingen te maken, waar gewenst in een door u ontworpen ruimte.
Wilt u in uw project de StudioVIX producten op een professionele en creatieve wijze weergeven?
Vraag dan nu de data aan via de StudioVIX _  pCon.login.

Laten we beginnen!
pCon.facts

Van foto’s tot productinformatie, met pCon.facts kunt u snel alle informatie over de producten van StudioVIX vinden: Afmetingen, materiaalspecificaties, de mogelijke kleuren, de extra opties, etc. Tevens is het mogelijk om in pCon.facts de VIX producten te configureren met de juiste opties en kleurstelling, en aan de hand van augmented reality in een ruimte te plaatsen.

Download de app via de App Store of Google Play.

pCon.box

De pCon.box is een ideale tool om de StudioVIX producten te configureren en aan de hand van augmented reality in de bestaande ruimte te plaatsen. Dit is natuurlijk een ideale manier om te laten zien hoe de VIX producten in een ruimte tot hun recht komen. Daarbij biedt pCon.box ook de mogelijkheid om afbeeldingen en configuraties te exporteren, bijvoorbeeld als pdf of via e-mail of WhatsApp.

Download de app via de App StoreGoogle Play, of Microsoft.

pCon.Basket
Voor het opnemen van de StudioVIX producten met de juiste gegevens in een offerte. Vraag naar de mogelijkheden.