Laat je inspireren

Creëer de leukste sociale interacties & de aangenaamste co-creatie omgevingen.
Daarvoor bieden we tips, verhalen, video’s & producten:
Stijlvolle whiteboards, flipovers, papierrollers, prikborden voor nieuwe manieren van visueel communicatie. Biophilic-circulaire designobjecten die sympathie oproepen en creativiteit stimuleren.

“Wat mooi is nodigt uit tot interactie en geeft plezier.”

STRUIS

DESIGNBORD

Details

UIL

SCRUMBORD

Details

BLÅ TIT . XL

KRABBELHUIS

Details

BLÅ TIT

KRABBELHUISJE

Details

BLAD

AKOESTISCH SCHERM

Details

BOOM

KAPSTOK

Details

BLOEM

VLOERLAMP

Details

VLINDER

AKOESTISCH FLEXSCHERM

Details

Ontdek..
de unieke features

Bekijk de
specificaties
3D bestanden
foto’s
LCA’s en Carbon footprints

Biophilic-Circulair

Biophilic – circulaire producten voor een positieve impact!

Circulaire Design

De Studio VIX producten zijn ontworpen vanuit de designprincipes van circulariteit (C2C).

Ontdek onze circulaire designprincipes

We willen graag duurzaam aangename omgevingen realiseren.

We tonen de Carbon-footprints en Life-Cycle-Analysis (LCA) van elk Studio VIX product.

En wij produceren 100% in Nederland!

Biophilic design

De Studio VIX producten zijn geïnspireerd door de natuur. Hun namen en silhouetten refereren naar de natuur. Zo wekken zij onbewust sympathie en ontspanning op en zorgen zij voor een positieve stemming.

Lees meer over biophilic design

Stories

Laat je inspireren

Omdat we creativiteit willen stimuleren, delen we graag onze artikelen hierover die verschenen zijn in design- en interieurarchitectuur vakbladen:
Visies, bevindingen en ervaringen van toonaangevende ontwerpers, (interieur)architecten, kunstenaars, wetenschappers,…

Biohilipic design

Kunst, architectuur en design dragen bij aan zorg zonder een medische ingreep te plegen, zonder een pilletje te hoeven nemen bieden ze 'iets' dat zorgt dat we ons beter voelen. Wat is dat 'iets'? Zo kunnen biophilic- designs in onze hersenen bewust en onbewust een verbinding maken met de natuur, waarop stress hormonen, bloedcirculatie, het ademhalings- en emotionele systeem reageren. Het zorgt dat we ons ontspannen en blijer voelen. Kunst, architectuur en design kunnen ons als mens bewust en onbewust een welzijnsgevoel geven.

Read More

Visual Impact

Beeldtaal maakt communiceren leuker, socialer en effectiever. De impact van visueel communiceren, visueel denken, interacteren vanuit beeld is groot. Zeker nu de materie steeds complexer wordt en we steeds meer overladen worden met data.

Read More

Anders-Werken-(Object)

Hoe werkoverleggen speelser, gezonder en innoverender te maken?  Ontwerp daar een Anders-Werken-Object voor! Hoe verloopt zo’n ontwerpproces? Het is als een reis; je verkent, je onderzoekt, je probeert wat uit en al gaandeweg wordt het steeds mooier, het ontwerp; in dit geval het Anders-Werken-Object. Samen met Industrieel Design studenten hebben we een interessant ontwerp parcours -Design Thinking- opgesteld en doorlopen. Het resultaat: fascinerende meubelconcepten die onze fysieke en mentale werkhouding in samenwerken anders maken, creatiever en vitaler.

Read More

Meer verhalen vind je op onze STORIES pagina

“Creativiteit is onze taal, onze hobby en ons werkplezier, waar wij niet genoeg van kunnen krijgen. Met deze artikelen hopen we ook jou te inspireren.”

VISUAL THINKING

Het gebruik van visuele iconen maakt communiceren leuker en effectiever. We leren je daarom graag wat handige Visual Thinking trucs!

Meer weten over Visual Thinking ...

Over ons

VI is het Zweedse woord voor wij, X staat voor samen meer interactie plezier.

Wij van Studio VIX willen mooie sociale interacties stimuleren. Daartoe ontwerpen we interieurproducten die het samen zijn leuker maken. Functionele producten met unieke functies voor meer co-creatie en werkplezier. Kwalitatief hoog afgewerkte producten, die blijvend een aanwinst zijn in het interieur.

Het team van Studio VIX bestaat uit ervaren productontwerpers die vele premium ontwerpen internationaal op de markt hebben gezet. We hebben voor grote merken gewerkt en kleine merken groot gemaakt. We ontwerpen onder eigen label en voor derden. Kwaliteit, service en een goede relatie met onze klanten staan hoog bij ons op de agenda, want alleen dan kunnen we u duurzaam interactie plezier bieden.

Details