Creëer de mooiste interacties

Studiotools

Whiteboards, Flipovers, Prikborden & Studiotools


Stijlvol, magnetisch whiteboard | Stylish magnetic wall writing-board GEKKO

GEKKO

WALL WHITEBOARD

Ontdek GEKKO Wall whiteboard
Flipover rek in de vorm van een tak | magnetisch

TAK

STUDIO / FLIPOVER-REK

Ontdek TAK Studio/ Flipover-rek
Vogelhuis met papierrol schrijfwand, scrumwand kantoor. Vogelhaus mit papierrolle, schreibwand büro. A birdhouse with a roll of paper writing wall office

BLÅ TIT A1

PAPIERROLHOUDER

Bekijk BLA-TIT A1 papierrolhouder
Vogelhuis met papierrol, papierroller voor ideeën

BLÅ TIT

PAPIERROLHOUDER

Bekijk BLA-TIT papierrolhouder
Ergonomische hoge zit-leun-stoel | inklapbaar | voor een gezonde zithouding

GRUTTO

Actieve zit-Leun kruk

Bekijk GRUTTO zit-leun kruk

Akoestiek - prikborden


KIEZEL

Akoestische wand compositie

Ontdek KIEZEL akoestisch prikbord...

IRIS

AKOESTISCH WANDPANEEL/BAFFLE

Ontdek IRIS akoestisch wandpaneel | Baffle

Kapstokken


Lampen3D STUDIOTOOLS

De StudioVIX producten 3-dimensioneel weergeven en plaatsen in een project voor het maken van de mooiste presentaties kan met de VIX studio-tools: DWG en Sketch-up bestanden.

VIX 3D studiotools ... (DWG, Sketch-up)
Studio VIX 3D files

Biophilic-Circulair

Voor positieve impact!

Circulair Design

De Studio VIX producten zijn ontworpen vanuit de designprincipes van circulariteit (C2C) & worden 100% geproduceerd in Nederland.

We willen positieve impact te weeg brengen.
Duurzaam aangename omgevingen realiseren.
Producten die blijvend een genot zijn om naar te kijken en mee te interacteren.

Hoe onze producten worden gemaakt en hun eco-kosten tonen we in Carbon-footprint- en Life-Cycle-Analysis (LCA) op de product -pagina’s van onze producten.

Ontdek onze circulaire designprincipes
Studio VIX circulair biophilic kantoormeubelen

Biophilic design

Veel van de StudioVIX product refereren op een abstracte wijze naar de natuur. We vinden het mooi om het buitengevoel naar binnen te halen, en daarmee sympathie, ontspanning en een positieve stemming. We willen producten ontwerpen die plezier en welzijn opwekken.

Lees meer over biophilic design

Over Studio VIX


VI is het Zweedse woord voor wij, X staat voor samen meer interactie plezier.

Wij van Studio VIX willen ontwerpen maken die een positieve impact hebben op mensen. We willen creatieve interacties stimuleren en het welzijn van mensen vergroten. Slimme en hoogwaardige ontwerpen maken, die iconisch en tijdloos zijn.

Het team van Studio VIX bestaat uit ervaren product- en interieurontwerpers. We hebben voor kleine en grote merken gewerkt. Verschillende ontwerpen waaraan we hebben gewerkt zijn geprezen met design awards. Onze studio en showroom bevindt zich in hartje Utrecht. Al onze ontwerpen realiseren we 100% in Nederland.

VIX design-lab
StudioVIX design whiteboards and flip-charts, unique and circular

VIX-Design-LAB


Interieurontwerp

Interieurontwerp | kantoorinrichting | kleuradvies
VIX interieur projecten

Interieurmaatwerk

VIX maatwerk

Uniek whiteboard

Uniek whiteboard concept

Stories

over creativiteit & sociale interacties


Laat je inspireren

StudioVIX wil graag creativiteit stimuleren. Daartoe onderzoeken we hoe we co-working en co-learning omgevingen leuker, fijner en waardevoller kunnen maken? Hoe sociale interacties te stimuleren en te verrijken?

We delen graag onze kennis, daartoe hebben we vele publicaties geschreven die verschenen zijn in design- en interieurarchitectuur vakbladen. Deze ‘Stories’, waarin visies, bevindingen en ervaringen vanuit ons eigen onderzoek en van toonaangevende ontwerpers, (interieur)architecten, kunstenaars, wetenschappers zijn opgenomen, vindt u op onze STORIES pagina

Agile werkomgeving

Bij projectwerken draait het om het team. Het bij elkaar zijn als team is belangrijk, maar moeilijk te organiseren als er wordt geflexwerkt. Slechts bij elkaar komen voor een sessie en daarna weer uit elkaar zwerven, haalt de communicatie-flow eruit. Persoonlijk contact en de interactie tussen teamleden en teams op de werkvloer is er dan niet. Je kan dan niet je processen inzichtelijk maken in je eigen fysieke team werkzone. Dat is een groot gemis, het voelen waar je met elkaar aan werkt, wat de doelen zijn die betekenis geven aan het werk wat je verricht.

Read More

Creatief ecosysteem

Ruimte in de fysieke omgeving, denk aan -frisse lucht, licht, openheid, bewegingsvrijheid-, creëert ‘ruimte’ in je hersenen. Een witte studio biedt licht en ruimte in je gedachten voor nieuwe ideeën. Door niet alles tot in de puntjes in het interieur uit te werken blijft er ruimte over over voor eigen inbreng, het geeft een 'studio'-gevoel. Een Studio die je kan veranderen om in te experimenteren en het eigen te maken aan je project. Een flexibel in te richten omgeving maakt een ecosysteem mogelijk; een continue evolutie van settings die ruimte geven aan nieuwe ontwikkelingen .

Read More

Waar creativiteit de ruimte krijgt!

"Innovatie vraagt om speelruimte; om aan de structuur van logica en orde te kunnen ontsnappen. Filosoof Friedrich Nietzsche (1844-1900) schreef ooit: ‘Je hebt chaos nodig om een dansende ster te kunnen baren.’ Ofwel, om echt iets moois, iets vernieuwends te creëren heb je speelruimte nodig", aldus Caroline van der Linden, beeldend kunstenaar en trainer creatief leiderschap bij de Baak.

Read More


Design expositiesVIX collecties

Stijlvolle magnetische emaille whiteboarden en flipovers, verrijdbaar met slimme functies

> Flip-overs & whiteboards

Elegant & veelzijdig

Stijlvolle akoestische wandpanelen tegen galm met een geluidsabsorberende waarde van 90-95%

> Akoestische oplossingen

Slimme comfort

Iconische sta-lamp met drie verdraagbare lampenkappen

> Biophilic designs

Om het mooie van de natuur naar binnen te halen.
Verlichting, kapstokken en accessoires