STUDIO VI.X

VI = wij, samen maken X meer innovatie plezier.

We ontwerpen, ontwikkelen en brengen aan de man ‘innovatie-maatjes’ –- innovatie stimulerende producten, die je verleiden tot interacteren, tot creëren, innoveren en verder te leren.

Ons Design LAB bestaat uit ervaren design professionals die ook graag jouw innovatie maatjes zijn!

studiovix creatieve broedplaats interieur UCo

Wie zijn wij

Wij zijn nieuwsgierige en gepassioneerde ontwerpers, ontwikkelaars, ontwerpstrategen en coaches.

Al heel wat ontwerpen hebben we gemaakt en internationaal aangeboden. Van de meer dan 250 producten die we hebben gerealiseerd zijn verschillende internationaal geprezen met design awards (waaronder IF, Red Dot). We hebben gewerkt voor grote organisaties (zoals Philips, SAMAS/AHREND) en hebben kleine organisaties, waaronder JOOLZ vanaf hun prille begin, grootgebracht.

Wat ons drijft en wat we vooral leuk vinden is het creëren van positieve interacties tussen mensen, producten en hun omgeving.

We delen graag kennis om de ontwerpsector te ontwikkelen. We geven trainingen in ontwerpen. Meer dan 75 publicaties over product- en interieurontwerp zijn van ons verschenen in befaamde product- en interieur-design vakbladen. We denken en ontwerpen ook graag met u mee. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op voor:

  • Maatwerk ontwerpopdrachten van A tot Z (interieur-objecten)
  • Design Identity; Customer experience
  • Design strategie ( Interieur-strategie)
PortfolioPublicaties

Innovatie maatjes

Vanuit eigen en breed vernomen behoeften maken we ‘innovatie maatjes’, producten die interacties stimuleren. Maatjes voor ons en voor anderen om mee te interacteren. We gaan een hele familie aan innovatie maatjes maken om steeds meer innovatie plezier te creëren.

Ons uitgangspunt bij het ontwerpen van deze producten is dat zij je vitaliseren, je verleiden samen te interacteren en een duurzaam gezonde werk- en leeromgeving waarborgen.

Bio-Circulaire

We hebben een grote liefde voor de natuur, zij is ongelooflijk mooi ontworpen; in haar esthetica, in haar constructies, in haar systemen. Zoals de natuur willen ook wij circulair georganiseerd zijn, circulair ontwerpen.

Design-LAB

Innovatie maatjes zijn ook wij.

We werken graag samen, en brengen graag onze innovatie ervaringen in om samen meer innovatie plezier te creëren.

Een gepassioneerde start-up mentaliteit

Wij doen dit met lef, daadkracht, inzicht en een met enorme dosis aan ervaring en kennis. Wij werken graag samen ook met jou.

Contact details